Ιστορικό

Ποιοι είμαστε


Η DURAVAULT ιδρύθηκε από τον Αναστάσιο Κορωνιό το 1969 και αποτελεί πρωτοπόρα εταιρεία στον σχεδιασμό, την κατασκευή και παραγωγή χρηματοκιβωτίων, θησαυροφυλακίων, θυρίδων και θυρών υψηλής ασφάλειας και σύγχρονου σχεδιασμού.


Η επιχείρηση είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής με εξαγωγικό χαρακτήρα. Ήδη από την ίδρυση της έχει αναπτύξει και προωθήσει πολλά νεωτερικά προιόντα, πολλά εκ των οποίων φέρουν αποκλειστικότητα πατέντας με μεγάλη εμπορική επιτυχία.


Οι πολύπλοκοι μηχανισμοί κλειδώματος, η χρήση πρώτων υλών υψηλών προδιαγραφών, η προσαρμογή στις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις και στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη, το υψηλό επίπεδο ασφαλειας καθως και η αποτελεσματικότητα στην θωράκιση τοποθετούν την Duravault στην κορυφή των προτιμήσεων μεταξύ των μεγάλων τραπεζικών και ξενοδοχειακών ομίλων της χώρας.

Επίσης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μεγάλων τεχνικών εταιριών, επιχειρήσεων χρυσού και πολυτίμων μετάλλων, δημοσίων υπηρεσιών και ιδιωτών.


Ενεργό ρόλο στην διοίκηση της εταιρίας έχουν αναλάβει τα νεότερα μέλη της οικογενειακής επιχείρησης o Γεώργιος και ο Αριστοτέλης Κορωνιός. Ο πρώτος ασκεί καθήκοντα οικονομικής διαχείρησης και ο δεύτερος έχει επιφορτιστεί με την έρευνα και τον σχεδιασμό των νέων προιόντων.


Η εταιρία Duravault μέσα από την 40χρονη και πλέον διαδρομή της απολαμβάνει την καταξίωση των πελατών και συνεργατών της σε όλη την ελληνική επικράτεια μένοντας πάντα προσηλωμένη και αφοσιωμένη στο να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και service μετά την πώληση.


Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας δίνοντας μας την δυνατότητα να σχεδιάσουμε τις λύσεις που είναι ενδεδειγμένες για την προστασία ενός από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία που είναι η επιχείρηση σας.